ADVAN S.T.

Not for everyone!

ADVAN S.T.

Not for everyone

Speciaal ontworpen voor de nieuwe generatie snellere SUV’s. Dit nieuwe bandenconcept geeft de prestaties van een SUV een nieuwe dimensie, met een hogere snelheidscapaciteit en meer rijplezier.

Loopvlakprofiel- Zowel op de weg als op het terrein staat het ‘W-vormige’ tweerichtingsprofiel van de ADVAN S.T. borg voor robuuste, krachtige rijprestaties met een stabiel, wendbaar rijgedrag bij hoge snelheid.- Grote blokken met nieuwe 5-pitch variatie biedt het ultieme evenwicht tussen dynamische stuurprestaties en comfort.

Rubber- Een silicamengsel verbetert de grip, zelfs bij lage temperaturen. In combinatie met het unieke loopvlakprofiel bezorgt dit de ADVAN een nog betere grip op natte wegen.- De exclusieve ADVAN S.T. compound geeft een grip die niet wordt beïnvloed door extreem lage of hoge temperaturen.  De topprioriteit voor de ontwerpers van de ADVAN S.T. was het prestatievermogen, bij normale of hoge snelheid, op natte wegen en bij lage temperaturen.

Constructie- De exclusieve constructie heeft tot doel het zwaartepunt van een moderne SUV te verlagen. Dit resulteert in een comfortabel stuurgevoel, zelfs bij hoge rijsnelheid.